مراسم تجلیل از عوامل و مجریان جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ع) پیش از ظهر دیروز یکشنبه ـ 25 خرداد ماه ـ در سالن کنفرانس مجمع جهانی اهل بیت(ع) تهران برگزار شد.
آخرین برنامه مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) ـ جایز بزرگ پیامبر اعظم(ص) ـ رونمایی از پوستر دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) بود که با عنوان "جایزه بزرگ پیامبر(ص) و قرآن" برگزار شد.
هنر و ادبیات آسمان مدار، چشمه لایزالی است که در طول تاریخ کام تشنگان حقیقت را سیراب کرده است. طراحان و برگزارکنندگان جایزه بزرگ پیامبر اعظم (ص) تلاش کردند تا واسطهای باشند برای رساندن درخشانترین حقیقت تاریخ به دنیای تشنهی امروز و در این راه دست خود را به سوی ارباب هنر دراز کردند.
آخرین فرستاده خداوند، رسول رحمت و آگاهی، پیامبر بزرگوار حضرت محمد بن عبدالله ـ صلی الله علیه و آله ـ برای پیروان خود تنها جنبه قدسی و ملکوتی ندارد؛ بلکه هویت فرهنگی و اجتماعی مسلمانان جهان بیش از هر چیز به شخصیت و رسالت و زندگانی مبارک او پیوند دارد.
کتب و آثار نوشتاری ارسال شده به دبیرخانه اولین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت ـ جایزه بزرگ پیامبر اعظم (علیه و علی آله صلوات الله) ـ در دو بخش "توصیف و تبیین سیره نبوی در عرصه های سه گانه گفتاری، رفتاری و تقریری" و "پاسخ به شبهات و تهاجمات علیه ساحت قدوسی پیامبر رحمت" دسته بندی شد.
در قرن حاضر که عصر اطلاعات و ارتباطات نام دارد، بهترین زبان قبیله واحد جهانی، تصویر و پیامهای بصری است. در این جنگ نرم فرهنگی، آنهایی موفقترند که بتوانند افکار خود را از این طریق به دیگران منتقل کنند.
در طول هرسال در کشورمان بیش از هزاران دقیقه انیمیشن به سفارش سازمانها و ارگانهای مرتبط و گاه غیر مرتبط با این هنر، ساخته میشود،و جالب اینست که بدانیم حدود 90 درصد از انیمیشن های تولید شده در کشورمان،رنگ و بوی مذهبی دارد.
با سلام و درود بر پیامبر اسلام و خاندانش و همه رهروان راستین آن یگانه عالم، در شرایط حساس کنونی که اقتصاد و فرهنگ در کنار هم اولویت یافتهاند و جامعه دینی-ایرانی ما درصدد است با اتکا به تعالیم اسلام و تجارب ایرانی خود این مرحله دشوار را با صبر و پایداری بگذراند.
اسامی برندگان نخستین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی ـ هنری اهل بیت(ع) با عنوان «جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)» که به همت مجمع جهانی اهلبیت(ع) و همکاری نهادهای فرهنگی و هنری از سال برگزار شد، به شرح زیر می باشد.
جشنواره جایزه بزرگ و همایش بینالمللی پیامبر اعظم(ص) صبح امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران آغاز به کار کرد.
کارگردان مشهور سینمای ایران با بیان اینکه امروز پرداختن به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) با جهاد برابری میکند گفت: معتقدم که بیش از جفا به حضرت محمد(ص)، جفا در حق بشریت صورت گرفته زیرا شأن و منزلت آن پیامبر رحمة للعالمین چیزی نیست که مخفی بماند.
مراسم اختتامیه جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) فردا دوشنبه 5 خرداد با حضور «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی در تالار وحدت برگزار خواهد شد.
کارگردان پروژه سینمایی محمد(ص) گفت: به دلیل شأن و منزلت پیامبر اکرم(ص) و احترام به شخصیت بزرگ ایشان، چهره حضرت در فیلم سینمایی محمد(ص) نمایش داده نشده است.
دبیر همایش بینالمللی پیامبر اعظم(ص) گفت: در مجموع 898 اثر از 14 کشور در دفاع از پیامبر(ص) حتی از نویسندگان غیر مسلمان به دبیرخانه ارسال شد.
در آستانه مبعث حضرت رسول(ص) همايش بزرگ پيامبر اعظم(ص) با حضور انديشمندان داخلي و خارجي در تالار سوره حوزه هنري تهران برگزار شد.
در فاصله یک ماه تا برگزاری جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) ، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و مسؤولان این جشنواره با «دکتر علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گزارشی از این جشنواره ارائه کردند.
دبيركل مجمع جهاني اهل بيت(ع) گفت: امروز جمهوري اسلامي مروج اصلي اسلام ناب محمدي در دنيا است و بايد همگان بكوشيم تا با معرفي چهره حقيقي اسلامي و پيامبر(ص) از سو استفادهها جلوگيري كنيم.
آیت الله العظمی جوادی آملی در در دیدار دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و مسؤولان جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) فرمودند: این کار بسیار خوبی است. و نهادهای دیگر هم باید پشتیبان شما باشند؛ زیرا همه در خدمت به موضوع این جشنواره سهم دارند.
با ارزیابی آثار رسیده به بخش فیلمنامه اولین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) ـ جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) ـ به وسیله هیئت انتخاب این بخش، آثار زیر به مسابقه اصلی و مرحله داوری نهایی راه یافتند.
با ارزیابی آثار رسیده به بخش مستند اولین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) ـ جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) ـ به وسیله هیئت انتخاب این بخش، آثار زیر به مسابقه اصلی و مرحله داوری نهایی راه یافتند.
با ارزیابی آثار رسیده به بخش فیلم کوتاه داستانی اولین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) ـ جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) ـ به وسیله هیئت انتخاب این بخش، آثار زیر به مسابقه اصلی و مرحله داوری نهایی راه یافتند.
با ارزیابی آثار رسیده به بخش پویا نمایی اولین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) ـ جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) ـ به وسیله هیئت انتخاب این بخش، آثار زیر به مسابقه اصلی و مرحله داوری نهایی راه یافتند.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با اعلام آمادگی این بنیاد برای حمایت از جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) گفت: اگر این جشنواره در بخشها و هنرهای مختلف پا بگیرد، برندی در جهت ترویج هنر دینی ایجاد خواهد شد و تولید کننده خوراک فکری و محتوای ارزشی و بومی جهان اسلام خواهد گردید.
ما نسبت به پیامبر اکرم(ص) کوتاهی کرده ایم و باید در پیشگاه آن حضرت عذر تقصیر بیاوریم و جبران کنیم. در میان این غفلت و تقصیر، برگزاری جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) از کارهایی است که آدم انتظار ندارد.و از دیدن آن ذوق زده میشود.
رییس مرکز موضوع شناسی احکام فقهی در دیدار با دبیر جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) بر اهمیت استفاده از هنر در بیان مفاهیم دینی تأکید کرد.
دبیر جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) با بیان اینکه هدف ما شناساندن چهره واقعی پیامبر (ص) به جهانیان است اظهار کرد: فکرش را هم نمیکردیم که این همه استقبال از این جشنواره صورت بگیرد و با پایان فراخوان در ۳۱ فروردین ۹۳ بیش از ۸۸۰ اثر به دبیرخانه ارسال شود.
غرب مسیحی از ترس گسترش اسلام، وهابیت را ساختند و پرداختند؛ و نتیجه وهابیت این خشونت و قساوتی است که اکنون در دنیا به اسم اسلام منعکس میشود.
برنده سیمرغ های متعدد جشنواره فیلم فجر گفت: جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) اگر خوب و جهانی و با کیفیت برگزار شود میتواند آبرو و حیثیت جمهوری اسلامی باشد.
آیت الله العظمی جعفر سبحانی با استقبال از برگزاری جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) گفتند: جهان باید بداند که ما نبی اکرم(ص) را در رأس همه شخصیتها میدانیم تهمت های پایه ای مانند "خان الامین" صحت ندارد؛ این جشنواره این کار را انجام می دهد.
در فاصله یک ماه تا برگزاری جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) ، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و مسؤولان این جشنواره با «دکتر علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گزارشی از این جشنواره ارائه کردند.
متأسفانه اصل کارهای فرهنگی و هنری در ایران به حاشیه میرود و دستگاههای مربوطه درگیر حواشی فعالیتهای فرهنگی هنری هستند؛ اما جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) کار بسیار ارزشمندی است که مجمع جهانی اهل بیت(ع) به آن اقدام کرده است.
پسر کارگردان فیلم ضد اسلامی فتنه که به همراهش پدرش در همایش جهانی صلح به امارات سفر کرده است پس از تشرف به دین اسلام نام مبارک «علی» را برگزید.
در فاصله 50 روز مانده به برگزاری اولین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) ـ جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) ـ اولین ویژه نامه این جشنواره منتشر شد.
مدیرکل روابط عمومی معاونت برون مرزی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اهمیت برگزاری این جشنواره گفت: جزو دغدغه های هرروزه ما در جامعه ایرانی و اسلامی این است که چرا افرادی در دنیا به اسم دین، جنایات و فجایعی را انجام می دهند. بنابراین معرفی چهره واقعی پیامبر(ص) از مهمترین وظایف ما به شمار می آید که تا کنون نسبت به آن کوتاهی کرده ایم.
کمال الملک سینمای ایران به جوانان فیلمسازی که قصد شرکت در جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) را دارند توصیه کرد: برای ساختن فیلمی برای حضرت محمد(ص) به جزئیات بسیار دقت کنند؛ جزئیاتی که میتواند ریشه اصلی اثر آنها باشد و در ضمن میتواند اثر آنها را عمیقتر و پرجلوهتر نشان دهند
کارگردان محبوب سینما و تلویزیون گفت: در جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) با نام بزرگی و شخصیت محترمی همچون رسولالله(ص) روبهرو هستیم. و این کار ما را سختتر میکند؛ بنابراین توصیه من فقط دقت است.
معاون وزیر ارشاد با تأکید بر لزوم شناساندن وجه مهر و محبت پیامبر اکرم(ص) به جهانیان، به خطیر بودن این عرصه هم اشاره کرد و تصریح کرد: نام پيامبر بسيار بزرگ است؛ لذا نزديك شده به اين عرصه برای هنرمندان و نویسندگان سخت است.
حساسیت جشنواره پیامبر اعظم(ص) به حساسیت جشنواره فجر نیست. جشنواره فجر یک جشنواره عمومی است. اما جشنواره پیامبر اعظم(ص) خاص است. باید در این جشنواره موضوعات خاصی مطرح شود. آدمها و فیلمسازان خاص باید در این جشنواره شرکت کنند. به طور کلی به نظرم با این طرح باید برخورد ویژهای شود. حضور نام پیامبر(ص) اعتبار خاص دارد.
تاکنون بیش از 250 اثر از کشورهای مختلف به دبیرخانه این جشنواره واصل شده است./ مقرر گردید که روزهای پخش فیلمها و مراسم اختتامیه جشنواره همزمان با ایام بعثت نبوی برگزار شود و این روزها هر سال در تقویم هنری ایران، به عنوان روزهای برگزاری جشنواره اهل بیت(ع) ثبت گردد.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان با استقبال از برگزاری جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) اظهار داشت: اینکه برخی افراد از راههای مختلف به مقدسات اسلام گستاخی و اهانت میکنند٬ در واقع ضعف عملکرد ما مسلمانان است.
در یکی از جنگ های پیغمبر(ص)٬ سربازی از مسلمانان شمشیر را بالا برد که بر مشرکی فرود آورد٬ آن مشرک بلافاصله شهادتین را بر زبان آورد؛ ولی سرباز اعتنا نکرد و وی را کشت. پیغمبر(ص) فرمودند: "چرا پس از جاری کردن شهادتین امانش ندادی؟" سرباز در پاسخ به سست بودن ایمان مشرک و ترس از جان اشاره کرد. ولی پیامبر اسلام(ص) تصریح کردند: "تشخیص ایمان قلبی و ظاهری کار خداست نه تو". این ماجرا را باید بر پیشانی سازمان ملل متحد نوشت.
جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) با حضور در "بازار فیلم و برنامههای تلویزیونی" در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، ضمن تعامل با اصحاب هنر و رسانه داخل، اقدام به معرفی این جشنواره به هنرمندان و فیلمسازان خارجی میکند.
من حدود دو ماه پیش در جشنواره مذهبی ایتالیا شرکت داشتم؛ جشنوارهای که واتیکان برگزار میکند و حامی آن است. فضایی در این جشنواره وجود داشت که فکر میکردم چقدر جای اینگونه جشنوارهها در کشور ما خالی است. مثلاً همه آنهایی که آثار دینی کار میکنند با هر عقیدهای و از هر دینی، فیلمهایشان را به این جشنواره ارسال میکنند و جشنواره فضای مناسبی را برای گفتوگو و نقد و اظهارنظر ایجاد کرده بود
طی حکمی از سوی «حجتالاسلام والمسلمین دکتر نجف لکزایی» معاون امور فرهنگی مجمع جهانی اهلبیت(ع) «آقای غلامرضا منتظمی» به عنوان دبیر "همایش بین المللی پیامبر اعظم(ص) ؛ سینما و ادبیات جهانی" منصوب شد.
در دهه های اخیر گرایش به اسلام در کشورهای آمریکایی و اروپایی زیاد شده است؛ لذا آنها میخواهند چهره رسول الله(ص) را ـ نعوذ بالله ـ کریه و زشت نشان بدهند تا از این گرایش ها جلوگیری نمایند. بنابراین برگزاری جشنواره هایی مانند جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) یک واجب کفایی است که الحمدالله مجمع جهانی اهل بیت(ع) عهده دار این جریان شده است.
محمد حسین جعفریان با بیان اینکه هنرهای جدید می توانند ترویج دهنده احادیث و سنن معصومین(ع) گفت: نگرانی برخی از علاقمندان به شرکت در این جشنواره هم پرداخت و تصریح کرد: شاید خیلیها با شنیدن نام این جشنواره تصور کنند که به تصویر کشیدن مفاهیم دینی و مذهبی کار سختی باشد و کمی نگران شوند. اما حقیقت این است که شخصیت و توصیههای حضرت رسول اکرم(ص) دقیقاً همانهایی است که در زندگی روزمره ما جریان دارد.
یک شخص سخیف با کاری ابلهانه و غیرانسانی حرفهایی را به پیامبر اعظم(ص) نسبت میدهد که نشان از شناخت ضعیف او دارد؛ اما در این میان ناتوانی ما در شناساندن شخصیت عظیم پیامبر(ص) به جهان هم زمینه ساز این اهانتهاست.
رییس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اهانت هایی که در غرب به پیامبر اکرم(ص) می شود گفت: باید برای مقابله با این اهانتها علاوه بر ایثار و سرمایه گذاری از لحاظ مالی و جانی٬ لساناً٬ قدماً و قلماً هم همت داشته باشیم.
متأسفانه جوانان صالح و مذهبی کشور اطلاع و آگاهیشان در آن حدی نیست که بتوانند زندگی رسول اکرم (ص) یا بخشی از آن را، یا زندگی صحابه ایشان را به تصویر بکشند؛ و از سوی دیگر صرفاً داشتن اطلاعات نمیتواند باعث ساختن یک اثر هنری شود؛ زیرا ساخت آثار هنری برخاسته از احساسات، عواطف و ایمان است. یعنی فیلم دینی خوب از دلی انباشته از دین بر می خیزد.
برنده "جایزه بزرگ روبرتو روسلینی" گفت: اساس سینما میتواند به امر به معروف و نهی از منکر بپردازد؛ سینما میتواند ابزاری باشد که نصیحتها را نهادینه و درونی جوانان سازد. مخاطبان فیلمهای دینی صرفاً یک شنونده و بیننده معمولی نیستند، آنها با دیدن فیلمهای دینی به تفکر واداشته میشوند.
در تعریف مفهوم فیلم دینی باید گفت: "فیلمی که با نمایاندن مفاهیم دینی همچون ایمان به خدا، ایثار، معجزه و ... در بیننده ایجاد احساس کند".
اولین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری اهل بیت(ع) ـ با عنوان "جایزه بزرگ پیامبر اکرم (ص)" ـ در مجمع جهانی اهل بیت(ع) کلید خورد که بحمدالله هنرمندان و جوانان با ارسال آثار زیادی در شاخه های فیلم کوتاه، پویانمایی و فیلمنامه از آن استقبال کرده اند.
اگر سعی کنیم فیلم دینی را تعریف و بر اساس آن فیلم بسازیم و بعد ازآن ملاک فیلم دینی را تعریف کنیم راه را به اشتباه رفته ایم و این یک آفت در عرصه سینما خواهد بود؛ زیرا در بسیاری از مواقع، فیلمسازی بر اساس احساس خود فیلمی دینی میسازد بدون اینکه متوجه شود محصولش یک فیلم دینی باشد.
در نشست دوم سلسله نشستهای دهگانه "آسیب شناسی سینمای دینی" این بار صدرعاملی و خزایی فر به واکاوی ماهیت سینمای دینی و هنر دینی خواهند پرداخت و این موضوع را مورد بحث قرار خواهند داد.
دبیر جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) از وصول 70 فیلم کوتاه به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار تمدید شد.
مؤمنی شریف با اشاره به ساخت فیلم حضرت محمد(ص) از سوی «مجید مجیدی» کارگردان نام آشنا و متعهد کشورمان، اظهار داشت: این پروژه با حمایت های مادی و معنوی مقام معظم رهبری پیش رفته است و حضور ایشان در پشت صحنه ساخت این فیلم می تواند نقطه عطفی در تاریخ سینمای ایران باشد.
«هاشم میرزاخانی» ریس انجمن سنمای جوانان ایران تأکید کرد: هر کدام از هنرمندان جوانی که بخواهد برای دفاع از پیامبر(ص) و شرکت در این جشنواره فیلم بسازند می توانند با مراجعه به دفاتر انجمن در سراسر کشور، از ابزار و امکانات سخت افزاری آنها به شکل رایگان استفاده کنند.
نشست تخصصی «آسیبشناسی سینمای دینی -کارگردانی فیلم دینی» امروز ۱۰ مهر ماه با حضور فرزاد موتمن کارگردان سینما، هادی مقدمدوست فیلمنامهنویس، سیدعبدالجواد موسوی پژوهشگر و حجتالاسلام حسینی عارف برگزار شد.
معاون پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي با پر اهميت دانستن ساخت فيلم درباره پيامبر اعظم(ص) اين كار را مأموريت همه نهادهاي فرهنگي كشور دانست و حمایت آنها از جايزه بزرگ پيامبر(ص) را ضروري خواند.
معاون امور بين الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در نشست كارگروه بين الملل جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) با اشاره به اقداماتی که در غرب و در سالهای اخیر برای توهين به مقدسات اسلامي انجام شده است گفت: واقعيت اين است كه جهان اسلام در حق پيامبر(ص) كوتاهي كرده و ايشان را به جهانيان معرفی نکرده است.
اولین نشست مشاوران عالی هنری جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) با حضور «شهریار بحرانی»، «بهروز افخمی»، «محمدحسین جعفریان»، «حبیب احمدزاده»، «رضا برجی»، «غلامرضا منتظمی» و «یزدان عشیری» در تهران برگزار شد.
با اعلام آمادگی "حجت الاسلام سید ابوالفضل حسینی" امام جمعه برتر کشوری در زمینه خلاقیت و استفاده از روشهای هنری در تبلیغ، فیلمسازان ایلامی می توانند با مراجعه به دفتر امام جمعه شهرستان ملکشاهی از امکانات فیلمسازی این دفتر در جهت تولید آثار برای جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) بهره برداری نمایند.
در دیدار دبیر جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) با تعدادی از مسئولان ارشد هنری و سینمایی کشور، توافقاتی برای برگزاری بهتر این جشنواره به عمل آمد.
دبیر نخستین جشنواره فرهنگی هنری پیامبر اعظم(ص) با اشاره به آغاز فراخوان برگزاری ابن جشنواره گفت: به نفرات اول هر 5 شاخه 14 سکه تمام بهار آزادی نفرات دوم 12 و نفرات سوم 10 سکه بهار آزادی اعطا می شود.
در اولین دوره این جایزه بزرگ، با توجه به هجوم تبلیغی به پیامبر اکرم(ص) و استفاده دشمنان از ابزارهای فرهنگی و هنری، جشنواره "جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)" در دو زمینه "فیلم کوتاه" و "تألیف کتاب" با موضوع "پیامبر رحمت و عدالت حضرت محمد مصطفی(ص)" برگزار میگردد.
دبیر نخستین جشنواره فرهنگی هنری پیامبر اعظم(ص) با اشاره به آغاز فراخوان برگزاری ابن جشنواره گفت: به نفرات اول هر 5 شاخه 14 سکه تمام بهار آزادی نفرات دوم 12 و نفرات سوم 10 سکه بهار آزادی اعطا می شود.
تاکنون بیش از 250 اثر از کشورهای مختلف به دبیرخانه این جشنواره واصل شده است./ مقرر گردید که روزهای پخش فیلمها و مراسم اختتامیه جشنواره همزمان با ایام بعثت نبوی برگزار شود و این روزها هر سال در تقویم هنری ایران، به عنوان روزهای برگزاری جشنواره اهل بیت(ع) ثبت گردد.
اسامی برندگان نخستین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی ـ هنری اهل بیت(ع) با عنوان «جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)» که به همت مجمع جهانی اهلبیت(ع) و همکاری نهادهای فرهنگی و هنری از سال برگزار شد، به شرح زیر می باشد.
طی حکمی از سوی «حجتالاسلام والمسلمین دکتر نجف لکزایی» معاون امور فرهنگی مجمع جهانی اهلبیت(ع) «آقای غلامرضا منتظمی» به عنوان دبیر "همایش بین المللی پیامبر اعظم(ص) ؛ سینما و ادبیات جهانی" منصوب شد.
دبیر جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) از وصول 70 فیلم کوتاه به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار تمدید شد.
آیت الله العظمی جوادی آملی در در دیدار دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و مسؤولان جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) فرمودند: این کار بسیار خوبی است. و نهادهای دیگر هم باید پشتیبان شما باشند؛ زیرا همه در خدمت به موضوع این جشنواره سهم دارند.
در یکی از جنگ های پیغمبر(ص)٬ سربازی از مسلمانان شمشیر را بالا برد که بر مشرکی فرود آورد٬ آن مشرک بلافاصله شهادتین را بر زبان آورد؛ ولی سرباز اعتنا نکرد و وی را کشت. پیغمبر(ص) فرمودند: "چرا پس از جاری کردن شهادتین امانش ندادی؟" سرباز در پاسخ به سست بودن ایمان مشرک و ترس از جان اشاره کرد. ولی پیامبر اسلام(ص) تصریح کردند: "تشخیص ایمان قلبی و ظاهری کار خداست نه تو". این ماجرا را باید بر پیشانی سازمان ملل متحد نوشت.
دبیر جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) با بیان اینکه هدف ما شناساندن چهره واقعی پیامبر (ص) به جهانیان است اظهار کرد: فکرش را هم نمیکردیم که این همه استقبال از این جشنواره صورت بگیرد و با پایان فراخوان در ۳۱ فروردین ۹۳ بیش از ۸۸۰ اثر به دبیرخانه ارسال شود.
در قرن حاضر که عصر اطلاعات و ارتباطات نام دارد، بهترین زبان قبیله واحد جهانی، تصویر و پیامهای بصری است. در این جنگ نرم فرهنگی، آنهایی موفقترند که بتوانند افکار خود را از این طریق به دیگران منتقل کنند.
اولین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری اهل بیت(ع) ـ با عنوان "جایزه بزرگ پیامبر اکرم (ص)" ـ در مجمع جهانی اهل بیت(ع) کلید خورد که بحمدالله هنرمندان و جوانان با ارسال آثار زیادی در شاخه های فیلم کوتاه، پویانمایی و فیلمنامه از آن استقبال کرده اند.