خانه | مبانی نظری | خوشنویسی | صنایع دستی | نقاشی و نگارگری | تعزیه و نمایش | سینما و تلویزیون | معماری | شعر و ادبيات | هنر جدید | جشنواره ها |
پدیدآورنده: خبرگزاری ابنا / سرویس هنر اسلامی 1395 .17 بهمن
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از زیاد بودن صحنههای سیگار کشیدن در فیلمهای جشنواره فجر انتقاد کرد.
دکتر قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت شامگاه 15 بهمن 1395 با حضور در برج میلاد به تماشای فیلم "ماجرای نیمروز" اثر «محمدحسین مهدویان» نشست.
وی درباره فیلمهایی که تاکنون در جشنواره دیده است، گفت: تا الان شش فیلم دیدهام و درباره بهترین فیلم هم باید پس از دیدن همه آنها نظر بدهم، اما آن چه اسباب تاسف بوده، این است که هر چه تا به حال دیدهام در آنها صحنه های سیگار زیاد بوده است!
وزیر بهداشت درباره فیلم "ماجرای نیمروز" نیز گفت: این فیلم را اثر خوبی دیدم و برای آن کسانی که آن روزها را ندیده اند بسیار خوب است. "ماجرای نیمروز" گوشه کوچکی از اتفاقات آن دوران است و خیلی خوب همان برهه را به تصویر کشیده است.
فیلم ماجرای نیمروز به سالهای اوایل انقلاب و فعالیت منافقین که به ترور شهید بهشتی و رجایی منجر شد، میپردازد.
سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر هم اکنون به دبیری «محمد حیدری» در حال برگزاری است.